Râvnești la un moment al tău de tihnă, un moment în care să te pui pe tine pe primul plan și să îți îngrijești corpul, relaxându-ți mintea? Te așteptăm cu drag la noi pentru tratamente corporale și tehnici de masaj tradiționale. Indiferent dacă alegi un masaj terapeutic, un masaj anticelulitic, un masaj de relaxare sau orice alt tip de tratament corporal, garantat, vei primi liniștea mult dorită.

Masajul terapeutic, de relaxare sau anticelulitic sunt doar câteva dintre tipurile de tratamente corporale pe care le oferim la STROP Concept. Pentru experiențe unice de wellness oferim împachetări corporale cu produse organice și țesături naturale.

Masaj de relaxare cu panze naturale

1 ora - 100 lei

Daca doresti un strop de tihna, sau mai multe, vino la Strop Concept – folosim doar produse organice romanesti Carless Beauty, ce contin uleiuri volatile si ingrediente naturale, fara substante de sinteza. Vei pleca cu o stare de bine completa si o piele profund hidratata.

masaj manual de relaxare
masaj anticelulitic manual

Masaj terapeutic

1 ora - 130 lei

Mesajul terapeutic este ideal pentru ameliorarea sau corectarea unor afectiuni. In plus, datorita produselor organice romanesti Careless Beauty, pielea ta va fi profund hidratata si hranita. Bonus: alunga stresul si grijile, in mod garantat.

Masaj anticelulitic manual

1 ora - 160 lei

Prin masajul anticelulitic, vom corecta anumite imperfectiuni ale pielii. Tehnica manuala impreuna cu principiile active din extractele vegetale iti vor oferi o serie de beneficii:
Stimuleaza circulatia sangelui,
Este redus surplusul de lichid din tesuturile afectate
Creste procesul de regenerare celulara
Sunt ameliorate vergeturile
Pielea este mai elastica si profund hidratata.

masaj organic manual de remodelare corporala cosmetice organice
masaj terapeutic manual

Terapie drenaj limfatic
1-2 ore - 150 lei/ora

Daca tii o cura de slabire sau detoxifiere, iti recomandam acest tip de masaj – drenajul limfatic curata organismul si micsoreaza circumferinta. Poti incerca aceasta terapie indiferent daca iti doresti sau nu sa slabesti, fiind recunoscuta pentru numeroasele sale beneficii: elimina toxinele din organism, combate retentia de apa, tonifica pielea, amelioreaza aspectul „coaja de portocala”, inlatura senzatia de picioare grele.