Tratament Estetic de Lifting Facial

Acest tip de masaj facial pentru lifting tonifică pielea, crește fermitatea acesteia și îți hidratează tenul în profunzime. Efectul de lifting este vizibil imediat după încheierea terapiei. În plus, este ideal pentru reașezarea musculaturii după intervenții stomatologice.

Tehnica de masaj facial tradițional realizat 100% manual îți oferă două beneficii majore. Pe de-o parte, vei avea un ten mai luminos, mai ferm și mai hidratat, iar pe de altă parte, te vei relaxa și vei scăpa de grijile cotidiene și de stres.

Primul lucru pe care este bine să-l știi este că masajul facial se recomandă a fi efectuat pe un ten sănătos, adică nu este recomandat persoanelor care suferă de acnee, psoriazis, eczeme sau care au răni deschise. Prin tehnicile de masaj facial se aduce la nivelul pielii un aflux mai mare de sânge, bogat în oxigen și elemente nutritive, ceea ce contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire celulară, îmbunătățirea tonusului pielii, stimulând fibrele de colagen și elastină. La nivelul feței există nervi și puncte de presiune care prin stimularea lor relaxează mușchii feței conferind vitalitate și luminozitate tenului.

Indiferent de tipul lui, masajul facial este important pentru că ajută la transportul substanțelor active din crema sau uleiul folosite, ajută foarte bine la hidratarea feţei şi nu în ultimul rând, relaxează. Curățarea tenului în profunzime și hrănirea acestuia cu produse naturale sunt reguli de aur în cosmetică. În tot acest proces, hidratarea organismului este foarte importantă, de aceea asigură-te că bei cel puțin 6 pahare de apă pe zi și că în dieta ta se găsesc multe legume și fructe proaspete.

Cabinetul de estetică STROP Concept lucrează exclusiv cu produse organice românești și cu tehnici de înfrumusețare tradiționale pentru a accentua același concept de simplitate a frumuseții, de nevoie a unei abordări holistice a terapiilor de înfrumusețare pe care s-a bazat încă de la lansarea sa în vara lui 2018.

Beneficiile Masajului Facial pentru Lifting

✔️ tenul tău va fi mai ferm, mai hidratat și mai luminos

✔️ uleiurile vegetale și apele florale cu care este uns corpul sparg molecula și deschid cuticula, favorizând absobția maximă a cosmeticelor organice și optimizarea virtuților terapeutice ale uleiurilor vegetale și infuziilor de plante

✔️ imperfecțiunile pielii sunt corectate, pielea va fi hidratată și va căpăta elasticitate

✔️ datorită tehnicii manuale și principiilor active din extractele vegetale, circulația sângelui va fi stimulată și va crește procesul de regenerare celulară

✔️ vei avea un chip vizibil mai tânăr și mai luminos

✔️ te ajută să te relaxezi și să scapi de grijile cotidiene

Durata unei Ședințe de Masaj Facial pentru Lifting: 1,5 Ore

Prețul unei Ședințe de Masaj Facial Lifting: 230 Lei

tratament facial ten uscat sensibil
masaj anticelulitic manual
masaj tehnici manuale remodelare corporala panza topita naturala