Masaj Anticelulitic Manual

În esență, celulita este o afecțiune în care stratul epidermic prezintă la bază depuneri de grăsime, dându-i un aspect alveolar (cocoloașe). Celulita apare cel mai frecvent după pubertate și este cel mai vizibilă pe fese și pe coapse. În termeni medicali, mai este cunoscută și sub numele de adipoză edematoasă, dermopaniculoză deformantă, lipodistrofie ginecoidă sau sindromul cojii de portocală. Medicii dermatologi sunt de părere că celulita poate afecta până la 90% dintre femei la un moment dat în viață.

Celulita nu este o afecțiune care poate fi tratată, dar are nevoie de o atenție sporită și permanentă din partea noastră pentru a o putea ține sub control și a elimina pe cât posibil aspectul neplăcut al pielii. De aceea noi, recomandăm pe de-o parte terapiile de masaj anticelulitic manual, executate în saloanele de estetică, pe de altă parte recomandăm aplicarea cremelor anticelulitice cu ingrediente organice active. De asemenea, dat fiind că o parte a tratamentului anticelulitic constă în detoxifierea țesuturilor, terapiile de drenaj limfatic reprezintă o necesitate în această formă de tratament.

Printr-un masaj anticelulitic manual, vom corecta anumite imperfecțiuni ale pielii. Tehnica manuală împreună cu principiile active din extractele vegetale îți vor oferi o serie de beneficii.

masaj anticelulitic manual

Beneficiile unui masaj anticelulitic manual:

✔️ stimulează circulația sângelui

✔️ este redus surplusul de lichid din țesuturile afectate

✔️ crește procesul de regenerare celulară

✔️ aspectul vergeturilor este ameliorat

✔️ pielea devine mai elastică și profund hidratată

Durata unei ședințe de Masaj Anticelulitic Manual: 1 Oră

Preț Masaj Anticelulitic Manual: 160 Lei

masaj organic manual de remodelare corporala cosmetice organice