Descoperă STROP Concept: Cabinetul Tău de Estetică Facială și Corporală

Cabinetul de estetică facială și corporală STROP Concept este locul în care îți regăsești liniștea. Te așteptăm cu drag la STROP Concept, un hub al frumuseții ca stare de spirit, un spațiu ca o îmbrățisare, unde îmbinăm produsele din natură cu terapii eficiente pentru ten, corp și minte.

STROP Concept este mult mai mult decât un salon de frumusețe – este locul călduros din București în care abordăm frumusețea în mod holistic, strop cu strop.

Care sunt principiile după care ne ghidăm la STROP Concept:

✔️ Folosim doar produse dermato-cosmetice organice românești – Lucrăm cu brandul Careless Beauty, singurul brand cosmetic 100% organic românesc cu brevet de invenție

✔️ Folosim doar tehnici de masaj manual – Recunoscut ca terapie în sine, masajul manual are o mulțime de beneficii pentru piele.

✔️ Suntem un hub al frumuseții, un loc al formării și educării – Organizăm constant ateliere prin care poți afla mai multe informații despre produsele organice și beneficiile lor, ateliere de dezvoltare personală, dar și evenimente artistice cu accent pe frumusețe ca stare de spirit.

Descoperă Tratamentele Estetice Faciale STROP Concept

La STROP Concept, credem că frumusețea interioară se reflectă și pe chipul nostru. Și cum zi de zi tenul nostru este expus factorilor agresivi de mediu, el are nevoie de toată atenția noastră și îngrijirea pentru a îl păstra luminos și sănătos.

Descoperă Tratamentele Corporale și de Remodelare Corporală STROP Concept

Masajul terapeutic, de relaxare sau anticelulitic sunt doar câteva dintre tipurile de tratamente corporale pe care le oferim la STROP Concept. Pentru experiențe unice de wellness oferim împachetări corporale cu produse organice și țesături naturale.