Masaj Corporal de Relaxare Realizat cu Panze Naturale

Dacă dorești un strop de tihnă, atunci este momentul să vii la STROP Concept – folosim doar produse organice românești Careless Beauty pentru ca tu să ai parte de un strop de relaxare naturală. Produsele cosmetice Careless Beauty conțin uleiuri volatile și ingrediente naturale și nu au substanțe de sinteză adăugate. Vei pleca de la noi cu o stare de bine completă și o piele profund hidratată.

Cabinetul de estetică STROP Concept lucrează exclusiv cu produse organice românești și cu tehnici de înfrumusețare tradiționale, iar masajul corporal manual tradițional este executat cu ajutorul pânzelor românești din fibre 100% naturale pentru a accentua același concept de simplitate a frumuseții, de nevoie a unei abordări holistice a terapiilor de înfrumusețare pe care s-a bazat încă de la lansarea sa în vara lui 2018.

Masajele manuale corporale îmbină cosmeticele organice ale singurului brand de cosmetice organice brevetat din România, Careless Beauty, cu tehnici de masaj exclusiv manual și calitățile pânzelor naturale. Astfel este favorizată absorbția maximă a cosmeticelor organice și optimizarea virtuților terapeutice ale uleiurilor vegetale și infuziilor de plante. Ca tehnică, dupa ce masajul corporal a fost finalizat, corpul este acoperit cu pânză din bumbac încălzită și lăsată să acționeze 10-15 minute, timp în care organismul asimilează în profunzime efectele masajului.

STROP Concept pledează pentru simbioza dintre armonia fizică și psihică, prin punerea în valoare a capitalului plantelor românești și consilierea personalizată a clientului în stabilirea rutinei de îngrijire și, în plan mai larg, a stilului de viață.

Beneficiile masajului manual de relaxare:

✔️ musculatura se relaxează total

✔️ uleiurile vegetale și apele florale cu care este uns corpul sparg molecula și deschid cuticula, favorizând absobția maximă a cosmeticelor organice și optimizarea virtuților terapeutice ale uleiurilor vegetale și infuziilor de plante

✔️ imperfecțiunile pielii sunt corectate, pielea va fi hidratată și va căpăta elasticitate

✔️ datorită tehnicii manuale și principiilor active din extractele vegetale, circulația sângelui va fi stimulată, surplusul de lichide din țesuturile afectate va fi redus și va crește procesul de regenerare celulară

Durata unei ședințe de masaj de relaxare realizat prin tehnici manuale: 1 oră

Prețul unei ședințe de masaj de relaxare realizat prin tehnici manuale: 130 de lei

masaj manual de relaxare
masaj anticelulitic manual
masaj tehnici manuale remodelare corporala panza topita naturala