Masaj Facial Personalizat - STROP Concept

Tratament Facial Personalizat

2 ore - 280 lei

Tratament natural 100% si personalizat pentru ten uscat / ten mixt / ten gras cu singurele produse organice romanesti cu brevet de inventie – Careless Beauty Romania.

Terapie Lifting Masaj Facial

1,5 ore - 230 lei

Acest tip de masaj tonifica pielea, creste fermitatea si hidrateaza tenul.Efectul de lifting este vizibil imediat dupa incheierea terapiei. In plus, este ideal pentru reasezarea musculaturii dupa interventii stomatologice.

Terapie Lifting Facial Manual

Tratament Facial 2in1

1 oră - 200 lei

Iri recomandam o terapie completa pentru toate tipurile de ten, formata din tratament facial natural si masaj facial manual cu produsele certificate 100% naturale Careless Beauty Romania.

Tratament Facial 2in1 - STROP Concept
Tratament Facial Ten Acneic

Tratament Facial Pentru Ten Acneic

2-3 ore - 300/350 lei

Incearca tratamentul nostru facial pentru ten gras si acneic, un leac pentru aceasta afectiune deranjanta. Dupa ce indepartam machiajul si curatam tenul, extragem pustulele si impuritatile, iti vaporizam tenul cu infuzie din plante romanesti, aplicam comprese cu tincturi antiinflamatorii, comprese calmante si gomaj, iar la final, iti revigoram tenul cu o masca naturala. Beneficii? Pe langa o piele mai curata, tenul va beneficia de un efect antiinflamator in urma extractiei, fara inrosire si fara leziuni. Bonus: secretia de sebum se echilbreaza, inlaturand aspectul cenusiu al tenului si diminuand pustulele acneice si urmele mai vechi lasate de acestea.