Terapie

masaj facial

1 ora - 200 lei

Tehnica de masaj facial traditional iti ofera doua beneficii majore: pe de o parte, vei avea un ten luminos, ferm si hidratat, iar pe de alta parte, te vei relaxa si vei scapa de stres.

masaj tehnici manuale remodelare corporala panza topita naturala
masaj anticelulitic manual

Terapie lifting masaj facial

1,5 ore - 230 lei

Acest tip de masaj tonifica pielea, creste fermitatea si hidrateaza tenul.Efectul de lifting este vizibil imediat dupa incheierea terapiei. In plus, este ideal pentru reasezarea musculaturii dupa interventii stomatologice.

Tratament facial pentru ten uscat/sensibil

2 ore - 280 lei

Sau altfel spus: 2 ore de hidratare,nutritie si rasfat pentru tenul uscat si sensibil. Dupa ce iti indepartam machiajul si curatam tenul, iti vaporizam tenul in mod traditional, cu infuzie de plante romanesti, extragem impuritatile, aplicam gomajul, iar la final, aplicam masca faciala, pe care o completam printr-un masaj terapeutic. Beneficii? In urma tratamentului, tenul tau este hidratat si hranit, sensibilitatea pielii va fi redusa, ceea ce calmeaza iritatiile. Plus ca vei avea un chip vizibil mai tanar si mai luminos.

tratament facial ten uscat sensibil
tratament facial ten gras mixt

Tratament facial pentru ten gras/acneic

2-3 ore - 280/350 lei

Incearca tratamentul nostru facial pentru ten gras si acneic, un leac pentru aceasta afectiune deranjanta. Dupa ce indepartam machiajul si curatam tenul, extragem pustulele si impuritatile, iti vaporizam tenul cu infuzie din plante romanesti, aplicam comprese cu tincturi antiinflamatorii, comprese calmante si gomaj, iar la final, iti revigoram tenul cu o masca naturala. Beneficii? Pe langa o piele mai curata, tenul va beneficia de un efect antiinflamator in urma extractiei, fara inrosire si fara leziuni. Bonus: secretia de sebum se echilbreaza, inlaturand aspectul cenusiu al tenului si diminuand pustulele acneice si urmele mai vechi lasate de acestea.