Careless Beauty

by Elena Oancea

Colaboratorii nostri sunt oameni cu care impartasim aceleasi valori si filosofie. Motiv pentru care nu am avut nicio ezitare cand am ales sa colaboram cu Careless Beauty by Elena Oancea, singurul brand romanesc de cosmetica organica cu brevet de inventie.

 

Povestea Careless Beauty ne-a captivat din prima. A inceput cu mai bine de doua decenii in urma intr-un sat din judetul Dobrogea, supranumit de localnici „Colt de rai” datorita naturii bogate. Aceasta bogatie sta la baza cercetarii Elenei Oancea care, de-a lungul timpului, a inteles cat de importanta este natura in ingrijirea pielii. Astfel a devenit Chimist-Estetician si a inceput sa-si creeze propriile retete de produse dermato-cosmetice. Asa ia nastere, in 1992, Careless Beauty by Elena Oancea – un brand autentic romanesc cu produse pure si naturale, fara substante chimice de sinteza. Calitatea produselor este recunoscuta rapid, iar in 1996, Elena Oancea obtine brevet de inventie.


Astazi, Elena Oancea isi creeaza retetele impreuna cu fiica sa, Ioana Adina Oancea – Farmacist-Estetician, utilizand 46 de specii de plante romanesti, combinate in 5 game dedicate fiecarui tip de ten si o gama pentru ingrijirea corporala. Catina, lavanda, crinul alb si violete sunt doar cateva dintre plantele recoltate de pe terenurile proprii, folosite in procesul de fabricare.

 

Pe langa produse, Elena Oancea a dezvoltat si o serie de servicii de estetica, dupa aceleasi metode traditionale. Ceea ce inseamna ca tratamentele faciale marca Careless Beauty se fac manual, fara aparatura de specialitate, cu vaporizare prin infuzarea mai multor specii de plante.


In prezent, dupa mai bine de 25 de ani de cercetare stiintifica, Careless Beauty by Elena Oancea este singurul producator din Romania cu o gama completa de produse dermato-cosmetice organice cu brevet de inventie.