Venim in intampinarea ta cu grija si delicatete – de aceea, tratamentele noastre sunt Stropi de natura pe piele si momente de tihna.

Daca esti in cautarea unui loc prietenos in care sa ai grija de tenul si de corpul tau, ai ajuns unde trebuie. La Strop Concept, folosim tehnici de masaj manual traditional, recunoscut ca terapie in sine, cu produse dermato-cosmetice organice. In functie de nevoile tale, poti alege intre tratamente faciale, tratamente corporale sau terapii de masaj, toate aplicate prin leacuri de bine, aduse direct din natura.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Stropi de inviorare – tratamente faciale

Credem ca frumusetea interioara se vede pe chipul nostru. Si cum zi de zi tenul nostru este expus factorilor agresivi, el are nevoie de toata atentia noastra pentru a-l pastra luminos si sanatos. Iti venim in ajutor prin: produse dermato-cosmetice organice, cu ingrediente extrase din plante romanesti, fara substante de sinteza si prin tehnici de masaj facial traditionale, recunoscute ca terapie in sine.

tratamente-corporale-(2)
Stropi de liniste – tratamente corporale

Vrei momentul tau de tihna? Te asteptam cu drag la noi, pentru tratamente corporale si tehnici de masaj traditionale. Indiferent ca alegi un masaj terapeutic, anticelulitic, de relaxare sau orice alt tip, garantat, vei primi linistea mult dorita. Pentru o experienta unica de wellbeing, oferim impachetari corporale cu produse organice si tesaturi naturale. Iti promitem ca este cel mai bun cadou pe care ai putea sa-l faci pentru tine sau cei dragi.