Tratament Estetic Facial pentru Tenul Gras și Acneic

Încearcă tratamentul nostru facial pentru ten gras și acneic, un adevărat leac pentru această afecțiune deranjantă. După ce îndepărtăm machiajul și curățăm tenul, extragem pustulele și impuritățile, îți vaporizăm tenul cu infuzie din plante românești, aplicăm comprese cu tincturi inflamatorii, comprese calmante și gomaj, iar la final, îți revigorăm tenul cu o mască naturală realizată din ingrediente 100% organice.

Acneea este o afecțiune ce atinge foarte mulți tineri, atât femei, cât și bărbați, iar în ultimii ani, și persoane de vârstă mai înaintată.

Pentru a ne îngriji tenul acneic este foarte important să nu extragem singuri acasă chisturile polisebacee. Pentru extracție este necesară o vaporizare corect efectuată și o apăsare diferită în momentul extracției, de aceea aceste extracții trebuie realizate într-un cabinet estetic.

În al doilea rând, este important să folosim produse cosmetice organice capabile să regleze pH-ul pielii, să hidrateze profund și să restabilească funcțiile de respirație și eliminare a pielii.

Cabinetul de estetică STROP Concept lucrează exclusiv cu produse organice românești și cu tehnici de înfrumusețare tradiționale pentru a accentua același concept de simplitate a frumuseții, de nevoie a unei abordări holistice a terapiilor de înfrumusețare pe care s-a bazat încă de la lansarea sa în vara lui 2018.

Beneficiile Tratamentului Estetic Facial pentru Tenul Gras și Acneic

✔️ tenul tău va fi mai curat

✔️ tenul tău va beneficia de un efect antiinflamator în urma extracției, fără înroșire și fără leziuni

✔️ imperfecțiunile pielii sunt corectate, pielea va fi hidratată și va căpăta elasticitate

✔️ datorită tehnicii manuale și principiilor active din extractele vegetale, circulația sângelui va fi stimulată și va crește procesul de regenerare celulară

✔️secreția de sebum se echilibrează, înlăturând aspectul cenușiu al tenului și diminuând pustulele acneice și urmele mai vechi lăsate de acestea

Durata unei Ședințe de Tratament Estetic Facial pentru Tenul Gras și Acneic: 2-3 Ore

Prețul unei Ședințe de Tratament Estetic Facial pentru Tenul Gras și Acneic: 280/350 Lei

masaj facial tratament cosmetic facial
tratament facial ten uscat sensibil