• +40.720.022.530
Fa o programare

Cosul tau

Modifica
  • No products in the cart.
Beneficiile masajului facial strop concept

Cel mai bun medic este natura, a spus însuși părintele medicinei Hippocrates, și suntem perfect de acord dacă ne uităm la faptul că remediile naturale au fost și sunt de foarte multă vreme izvor de inspirație pentru medicina științifică. E de ajuns să ne întoarcem în timp și să înțelegem rolul vindecător al naturii, al terapiilor alternative, din care face parte și masajul. Masajul terapeutic a apărut cel puțin acum 3000 de ani și se pare că tehnicile inițiale au fost dezvoltate în China, Egipt și India.

 

Dar, dacă revenim în prezent și ne uităm la viețile noastre extrem de solicitante, la factorii externi foarte agresivi la care ne supunem zilnic pielea, este imposibil să nu ne întrebăm ce putem face pentru a avea un ten frumos și luminos. Masajul facial este mai mult decât un masaj de relaxare datorită faptului că mișcările folosite au ca scop obținerea anumitor beneficii. Masajul facial are efectul de stimulare a circulației de la nivelul feței pentru a obține un ten luminos, dar se recomandă de asemenea pentru drenarea excesului de lichid limfatic și relaxarea țesuturilor conjunctive.

 

În funcție de tipul de ten pe care îl ai și de nevoile pielii tale, specialistul cosmetician îți va recomanda exact tipul de masaj potrivit pentru tine.

 

3 tipuri de masaj facial pentru 3 probleme diferite ale pielii

 

Primul lucru pe care este bine să-l știi este că masajul facial se recomandă a fi efectuat pe un ten sănătos, adică nu este recomandat persoanelor care suferă de acnee, psoriazis, eczeme sau care au răni deschise. Prin tehnicile de masaj facial se aduce la nivelul pielii un aflux mai mare de sânge, bogat în oxigen și elemente nutritive, ceea ce contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire celulară, îmbunătățirea tonusului pielii, stimulând fibrele de colagen și elastină. La nivelul feței există nervi și puncte de presiune care prin stimularea lor relaxează mușchii feței conferind vitalitate și luminozitate tenului.

 

Există mai multe tipuri de masaj facial în funcție de efectul dorit: antiaging, antirid, lifting, remodelarea unei anumite zone a feței, eliminarea edemelor de sub ochi, de relaxare etc. Masajul facial se poate efectua în cadrul protocolului de tratament cosmetic sau ca ședință separată de acesta. Îți povestim care sunt cele 3 tehnici importante ale masajului facial și căror persoane le sunt recomandate:

 

  1. Masajul facial pentru stimularea circulației sangvine

 

Masajul facial stimulează microcirculația sângelui, ceea ce îi permite pielii să se oxigeneze corespunzător. De aceea, acest tip de masaj facial stimulator este recomandat persoanelor cu piele ternă, lipsită de strălucire. Prin mișcări circulare, crește fluxul de sânge și oxigen de la nivelul epidermei. La nivelul bărbiei și al obrajilor se aplică manevre de netezire, ciupire ușoară, frământare, presare ușoară, tapotare.

 

  1. Masajul facial de drenaj limfatic

 

Persoanele care rețin cu ușurință apa în corp suferă adesea de edeme la nivelul feței. Prin intermediul masajului facial de drenaj limfatic se stimulează fluidele de la nivelul feței și se tonifică pielea. Această procedură ajuta și la desumflarea pungilor neplăcute de sub ochi. Masajul se concentrează de asemenea pe întinderea ridurilor, astfel că mișcările vor fi de întindere a pielii, de netezire, care se execută cu ajutorul degetelor. Specialistul se va concentra pe suprafețe mici ale pielii, pe care insistă cu grijă, pentru a relaxa mușchii faciali și pentru a estompa ridurile.

 

  1. Masajul facial de presopunctură

 

Poluare, stres, tutun, consum mic de lichide, ore multe petrecute în fața calculatorului sunt doar câteva dintre cauzele care duc la apariția tenului obosit și a pielii lipsite de strălucire. Acești factori nocivi duc adesea și la apariția ridurile fine. Cu ajutorul masajului facial de presopunctură se va elibera tensiunea de la nivelul feței și se va relaxa musculatura din jurul zonelor predispuse la riduri (colțurile ochilor și ale gurii).

 

Indiferent de tipul lui, masajul facial este important pentru că ajută la transportul substanțelor active din crema sau uleiul folosite, ajută foarte bine la hidratarea feţei şi nu în ultimul rând, relaxează. Curățarea tenului în profunzime și hrănirea acestuia cu produse naturale sunt reguli de aur în cosmetică. În tot acest proces, hidratarea organismului este foarte importantă, de aceea asigură-te că bei cel puțin 6 pahare de apă pe zi și că în dieta ta se găsesc multe legume și fructe proaspete.

 

O vizită la salonul de cosmetică îți aduce nenumărate beneficii pentru că frumusețea nu înseamnă doar un machiaj impecabil care ne acoperă imperfecțiunile tenului, ci pornește de la grija pe care o ai în general asupra organismului și mai ales asupra tenului tău care este cartea ta de vizită atunci când te prezinți în lume. Cine nu își dorește un chip luminos care arată cu câțiva ani mai tânăr și o stare de bine care se vede și la exterior?

 

Te așteptăm să te bucuri de un STROP de înviorare prin tratamente faciale pentru tenul tău într-un loc creat pentru îngrijirea naturală, prin masaj facial manual și esențe organice.