Conform legislatie romane si normelor europene, numai persoanele fizice pot returna produsele cumparate de la Strop Beauty

– Returnarea se poate face in termen de maxim 10 zile de la cumparare si numai daca produsele sau ambalajele n-au fost deteliorate de catre client.

– In cazul returnarii, costurile de transport cad in sarcina clinetului.

– Returnarea produselor se face doar dupa instiintarea in prealabil a reprezentantilor Strop Beauty prin e-mail sau telefonic.

Conditii de returnare

– produsul nu trebuie sa fie deteriorat de catre client. Daca deteriorarea a survenit din cauza transportului prin curier rapid, Strop Beauty va returneaza un nou produs.

– produsul sa nu prezinte urme de utilizare

– produsul sa se afle in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte

Rambursarea banilor 

Valoarea produsului returnat va fi restituita integral clientului in termen de 30 de zile de la data inregistrarii returului sau de la data solicitarii clientului in salon.

Atentie ! In cazul in care produsul returnat are semne de utilizare Strop Beauty isi rezerva dreptul de a refuza returul. Doar in cazul in care produsul prezinta semne de deteriorare survenite in urma transportului prin curierat, Careless Beauty va ramburseaza suma platita sau, la cerere, va retrimite gratuit produsul solicitat.

Pentru alte informatii, aspecte neclare sau intrebari, reprezentantii Strop Beauty va stau la dispozitie.