• +40.720.022.530
Fa o programare

Cosul tau

Modifica
  • No products in the cart.
Remodelara coprorala 100% naturala prin masaj manual

Celulita este o afecțiune estetică întâlnită la peste 80% dintre femei. Masajul de remodelare corporală este una dintre cele mai eficiente metode prin care poți să-ți păstrezi un contur ferm al corpului și o piele elastică și tonică. Prin stimularea constantă a celulelor, organismul produce elastină și colagen, două proteine cheie pentru frumusețea pielii. Elastina oferă țesuturilor capacitatea de a reveni la forma inițială după ce au fost întinse sau contractate, în timp ce colagenul menține structura tegumentului. 

 

Primul mare avantaj al remodelării corporale prin masaj manual este acela că este o acțiune 100% naturală asupra organismului. Practic, neapelând la nicio tehnologie, nu forțezi corpul să reacționeze artificial, ci îl stimulezi să răspundă natural. Efectul de întinerire a pielii survine natural pentru că se elimină grăsimea, dar în funcție de tehnică, de mișcări, de frecvență, poate produce efecte de slăbire, tonifiere, eliminare celulită sau drenaj.

Etapele unui program de remodelare prin masaj manual

 

Prima etapă din programul de remodelare corporală este stabilirea obiectivului de atins împreună cu terapeutul. În funcție de discuția cu acesta se stabilește tipul de masaj potrivit și combinația completă de terapie prin masaj

 

Abonamentul Strop Concept de remodelare corporală prin masaj manual conține 10 ședințe de masaj anticelulitic și pentru fermitate, realizat prin tehnică manuală cu crema anticelulitică Careless Beauty. Împreună cu terapeutul se stabilesc două ședințe din cele 10, de împachetări cu pânză naturală, combinate cu masca anticelulitică și împotriva spărturilor vasculare. 

 

 

Evaluarea inițială și evaluările periodice sunt importante pentru a urma reperele modului în care reacționează organismul și pentru a adapta permanent noi combinații de terapii pentru rezultate foarte bune. Este esențială consecvența și frecvența ședințelor pentru efecte mai rapide și mai vizibile. 

 

Masajul manual acționează asupra întregului organism, inițial asupra pielii și țesuturilor subcutanate, mai apoi asupra mușchilor și tendoanelor, însă efectele sale se resimt asupra întregului corp. 

 

Prin masajul manual de remodelare corporală, se va mai obține și:

 

– O stare de relaxare și detensionare a corpului;

– Aspect mai sănătos al pielii fiind hrănită atât din interior, de sânge, cât și din exterior, de substanțele active din loțiunile folosite pentru masaj;

– Un tonus și o elasticitate a pielii și țesuturilor subcutanate prin stimularea circulației sanguine și limfatice;

– Diminuarea depozitelor de grăsime existente și prevenirea apariției altora noi;

– Îmbunătățirea schimbului de substanțe nutritive între țesuturi;

– Accelerarea eliminării deșeurilor metabolice.

Pași de urmat în procesul complet de remodelare corporală

 

Doar câteva ședințe de remodelare corporală izolate și scurte vor avea un efect diminuat față de un program combinat, etapizat. De aceea, este indicat să se investească inteligent într-o strategie de remodelare coprorală pe termen lung, care su cuprindă mai multe proceduri. 

 

De exemplu, pentru ca procesul de remodelare corporală prin masaj să aibă efectul scontat, noi recomandăm fiecărui client să meargă la nutriționist pentru a elimina obstacolele dintr-o alimentație greșită care împiedică topirea depozitelor de grăsime, iar apoi completarea cu un plan de mișcare fizică. 

 

Remodelare corporala 100% naturala prin masaj manual

 

Pentru a vedea rezultate pe termen lung în remodelarea corporală, iată de ce trebuie să urmăm corect mai mulți pași:

O dietă echilibrată

 

 Cheia unui corp frumos și sănătos este să-i dai organismului nutrienții de care are nevoie. Excesele și lipsurile vor duce la dezechilibre și la imposibilitatea de a controla greutatea. Începem prin a vă spune că nicio celulă a corpului nu poate funcționa fără apă, deci hidratarea este esențială. De asemenea, în alimentație simplitatea trebuie să fie regula de bază, adică se vor evita combinațiile de alimente (carne și cartofi), la fel produsele trebuie să fie cât mai simple, fără glazuri în cazul cerealelor, fără arome în cazul iaurturilor etc. Ouăle, carnea și peștele nu trebuie să lipsească dintr-o dieta sănătoasă, însă nu trebuie combinate. Organismul are probleme în a descompune feluri diferite de proteină.

Mișcare fizică regulată

 

Mișcarea fizică este foarte importantă pentru îmbunătățirea tonusului muscular. Genuflexiuni, flotări, abdomene, Pilates sau pur și simplu alergat în parc, nu contează ce tip de mișcare alegi să faci, ideea este să conștientizezi că pentru a avea un corp frumos modelat, trebuie să lucrezi. Nici efortul cardio nu trebuie să lipsească din pregătirea fizică regulată. Poți opta pentru cycling, înot sau alergarea în aer liber, pentru că sportul în natură este o adevărată plăcere.

Ședințe de masaj periodice

 

Așa cum menționam anterior masajul este o soluție extraordinară pentru a ne remodela corpul. Stimularea mecanică a țesuturilor îmbunătățește elasticitatea pielii, iar stimularea reflexă a receptorilor nervoși produce o dilatare a vaselor de sânge care înseamnă un aport crescut de oxigen și substanțe nutritive. 

 

 Toți acești pași urmați conștiincios vor avea efecte asupra mai multor zone ale trupului, prin eliminarea țesutului adipos și a celulitei și prin tonifierea mușchilor și a pielii. Este demonstrat științific că începând cu vârsta de 24 de ani, celulele noastre încep să-și încetinească ritmul de funcționare. Stimulând constant celulele, acestea își îndeplinesc rolul natural, acela de a produce elastină și colagen.

 

Tratamentele de remodelare corporală sunt apreciate foarte mult de femei pentru că le ajută să slăbească rapid, localizat, să aibă talia mai subțire după doar câteva ședințe de terapie. Dar, remodelarea corporală nu este niciodată un drum încheiat, ci din contră trebuie văzut ca o grijă permanentă pentru sănătate și frumusețe, ca o evoluție personală.

 

Pentru a avea un corp frumos și sănătos, îți recomandăm un Abonament Masaj Remodelare corporală, realizat cu produse 100% naturale în cadrul salonului nostru STROP Concept.