• +40.720.022.530
Fa o programare

Cosul tau

Modifica
  • No products in the cart.
masaj de relaxare strop concept

Când ai avut ultima oară o clipă de relaxare doar pentru tine? Te înțelegem atât de bine, pentru că știm cât de greu a ajuns pentru femeia modernă să jongleze cu sarcinile de la job, cu responsabilitățile ce țin de copii, cu atenția pe care o acordă soțului, prietenilor, familiei în general. Dar, nu crezi că a venit totuși momentul să-ți iei timp pentru tine? Începem cu o propunere care garantăm că îți va oferi mai mult decât un STROP de răsfăț: masajul de relaxare.

 

De ce masaj de relaxare? Pentru că este mai mult decât o stare de bine, este o adevărată evadare din cotidian, este un prilej care îți dă de gândit asupra stilului tău de viață. Pentru că beneficiile masajului de relaxare sunt nenumărate, vom vorbi în cele ce urmează despre ele și despre încă un lucru important pentru tine, de ce este esențial să spui stop grijilor și să-ți oferi din când în când un moment de răsfăț. 

 

Beneficiile masajului de relaxare

 

Un masaj de relaxare este în esență o terapie manuală menită să îmbunătățească starea de bine a unei persoane, deoarece obiectivul său cel mai important constă în creșterea producției de endorfine din corp. Dar, beneficiile masajului de relaxare sunt nenumărate, așa că iată o parte dintre acestea: 

 

Masajul de relaxare elimină stresul

 

Peste 90% dintre angajații români sunt stresați, arată rezultatele mai multor studii efectuate pe subiectul stresului la locul de muncă. Așadar, nevoia de a găsi o soluție la această stare de neliniște se impune. Așa cum îi spune și numele, principalul beneficiul al masajului de relaxare este starea de bine pe care ți-o oferă. Practic, după o ședință de masaj de relaxare reușești să-ți deschizi simțurile și să te concentrezi cu adevărat la tine însuți. Gândurile neplăcute și grijile vor fi eliminate şi se va instala o stare de mulțumire reconfortantă – mai ales atunci când acest timp pe care ți-l acorzi este asociat cu mirosuri plăcute, așa cum sunt uleiurile esențiale folosite în timpul masajului manual.  

 

Masajul de relaxare îndepărtează durerile de cap

 

Durerea de cap este considerată cea mai comună suferință. Peste 90% dintre oameni au avut cel puțin o dată de dureri de cap, iar 50% declară că suferă periodic din cauza lor. Masajul terapeutic și de relaxare de la nivelul capului se bazează pe terapia cu puncte de presiune, presopunctură care funcţionează atunci când apeşi cu degetele anumite puncte din corp care eliberează stresul muscular.

 

masaj terapeutic de relaxare

Masajul de relaxare te scapă de insomnie

 

Somnul este esențial pentru noi la fel ca aerul sau apa. Dacă ai dificultăți legate de somn, fie nu poți adormi, fie te trezești în timpul nopții și nu mai adormi la loc, poți suferi de oboseală cronică, din care derivă epuizarea emoţională şi psihică. Masajul are rol de eliminare a tensiunilor din mușchi ceea ce favorizează relaxarea corpului. Masarea unor puncte de pe tălpi și din palme în scopuri terapeutice este o practică străveche folosită în relaxare și reflexoterapie, îmbunătățind calitatea somnului.

 

Masajul de relaxare reduce anxietatea

 

Nimeni nu poate înțelege anxietatea mai bine decât persoanele care suferă din cauza ei. În urma mai multor cercetări asupra metodelor de combatere a anxietății s-a demonstrat că masajul acționează benefic, reducând nivelul cortizolului din organism, hormon care se eliberează ca răspuns la stres. Pe de altă parte, prin masaj se stimulează serotonina și dopamina, doi neurotransmitățori legați de depresie. Prin urmare, după o ședință de masaj de relaxare, starea de spirit a persoanei este mai bună, iar tensiunea arterială în limite normale. Însă, în alungarea stărilor anxioase s-a observat că trebuie lucrat pe mai multe planuri. Terapiile complementare, precum aromoterapia, fitoterapia sau homeopatia, pot fi completate de masaje relaxante cu uleiuri din plante. 

 

Masajul de relaxare îmbunătățește aspectul pielii

 

Pe lângă beneficiile la nivel psihic, masajul de relaxare îmbunătățește circulația sângelui și a limfei, ajutând la detoxifierea organismului. Prin tehnicile de masaj manual se stimulează metabolismul prin acțiunea mecanică directă asupra mușchilor sau, în cazul masajului reflexogen, indirect prin intermediul sistemului nervos. Prin activarea circulației sangvine la nivel cutanat are loc o intensificare a eliminării rezidurilor metabolice și o mobilizare a rezervelor de grăsime ce se depun în straturile de țesut conjunctiv subcutanat. 

 

picioare frumoase masaj

De ce este important să spui STOP grijilor

 

Fără taskuri de job, fără emailuri, fără apeluri, doar o mulţime de momente intense pe care să le savurezi în schimb. Roua proaspătă a dimineții pe care o simți când te plimbi desculță pe pajiște. Puritatea pârâului, cu apa sa de izvor şi susurul cel liniștitor. Cântecul păsărilor și adierea vântului cald. Tabloul idilic pare perfect pentru relaxare, dar câte femei din ziua de azi se pot bucura de o astfel de atmosferă? 

 

 

Un masaj de relaxare, efectuat într-un salon unde toate simțurile îți sunt răsfățate, reprezintă o terapie manuală menită să îmbunatățească starea de bine a unei persoane, deoarece obiectivul său cel mai important constă în creșterea producției de endorfine din corp.

Masajul de relaxare se realizează ferm și progresiv cu mișcări armonioase, pentru a elimina tensiunile acumulate. Este o procedură naturală care nu are efecte secundare asupra organismului și se realizează cu palmele și antebrațele, cu ajutorul uleiurilor sau cremelor, într-un mediu plăcut care invită la liniște.

 

Așa cum am menționat, relaxarea nu este singurul beneficiu care poate fi atribuit acestei terapii, pentru că masajul de relaxare oferă multe alte beneficii care nu sunt la fel de bine cunoscute. De la creșterea imunității organismului, la reducerea durerilor de cap și până la menținerea frumuseții pielii, masajul de relaxare asigură un plus de bine în viața tuturor celor care caută alternative naturale la problemele societății moderne în care trăim.

 

Masajul de relaxare a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru înfrumusețare și întreținere. Dacă ești în căutarea unei oaze de liniște, unde timpul se oprește în loc pentru un strop de răsfăț, te așteptăm la salonul STROP Concept!