Informatii despre modalitatile de Plata si Livrare produselor

In cazul produselor si serviciilor sale, Strop Beauty va pune la dispozitie trei modalitati de plata:

1.  Plata in numerar (ramburs) la livrarea produselor. Atunci cand primiti coletul, inmanati suma de plata curierului.

2.  Prin Ordin de Plata (OP) in contul: RO69 RZBR 0000 0600 2011 4138 deschis la Raiffeisen Bank.

3.  Produsele si serviciile pot fi achitate in numerar direct de la sediul Strop Beauty, Str. Ion Radovici, Nr. 10, Bucuresti.

Conditii de livrare

Livrarea produselor vandute de Origins Concept se face prin intermediul firmelor de curierat rapid. Costul de livrare urmeaza sa fie stabilit in functie de volumul si greutatea coletului. Clientul va fi informat in legatura cu taxele de transport aferente comenzii. Produsele pentru care livrarea este gratuita sunt semnalate ca atare pe pagina aferenta produsului. Nu se fac livrari in afara Romaniei.

Livrarea produselor se face dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre unul dintre operatorii Strop Beauty. Pretul urmeaza sa fie stabilit cu fiecare client in parte in functie de comanda. In tarifele practicate nu exista taxe ascunse sau comisioane suplimentare. Clientul achita numai suma trecuta pe factura si pe bonul fiscal.

Timpul de livrare

Careless Beauty detine un singur depozit in toata tara si din acest motiv timpul de livrare ar putea sa difere in functie de comanda. Strop Beauty isi asuma un termen de livrare general de 48 de ore.