• +40.720.022.530
Fa o programare

Cosul tau

Modifica
  • No products in the cart.

Simțim adesea cum sufletul nu se mai satură să admire natura, odată cu primii ghiocei de primăvară când simțim cum renaștem la viață, odată cu florile de tei de la început de iunie care ne îmbată cu parfumul lor, cu fascinanta aromă de lavandă care ne echilibrează organismul după o lungă perioadă de efort.

 

Această combinație de spectacol pentru ochi și meditație pentru suflet este doar o parte din ceea ce natura face pentru noi. Iar noi STROP Concept o știm cel mai bine pentru că am înțeles cât de important este să ne folosim de beneficiile oferite de plante în masajul terapeutic. Pielea noastră este cel mai mare organ al corpului care în condiții optime se regenerează la fiecare 28 de zile. Funcțiile pielii sunt extrem de importante pentru întreg organismul pentru că elimină toxinele din corp, oferă protecție împotriva razelor ultraviolete, protejează organismul de bacterii și virusuri, de aceea îngrijirea ei este esențială pentru menținerea sănătății și vitalității.

 

Astfel, prin masajul terapeutic pe care îl realizăm la noi în salon ne ocupăm de acele aspecte de care știm că fiecare persoană are nevoie: îmbunătățirea aspectului tenului, relaxarea mușchilor corpului în profunzime, tonifierea pielii și eliminarea celulitei, îngrijirea pielii sensibile și obosite din jurul ochilor.

Masaj terapeutic cu uleiuri esențiale, de ce alegem tot ce e mai bun din plante

 

Uleiurile naturale sau „sufletul plantelor”, cum le spun adesea specialiștii, reprezintă tot ce este mai bun dintr-o plantă, deoarece conțin substanțe active terapeutice. O plantă are peste 200 de compuși bioactivi printre care minerale, enzime, vitamine, aminoacizi care stimulează absorbția de nutrienți în corp. Aplicat pe piele, uleiul vegetal are rolul de a stimula capacitatea naturală de vindecare și regenerare a epidermei, având totodată și proprietăți antibiotice și antiseptice astfel încât să poată elimina bacteriile prezente la suprafața pielii în modul cel mai blând cu putință. 

 

În tratamentele efectuate la noi în salon folosim doar metode manuale tradiționale și produse dermato-cosmetice cu ingrediente  naturale Careless Beauty, singurul brand românesc de cosmetică naturala cu brevet de invenție. Primul lucru pe care îl facem este să înțelegem care sunt nevoile pielii tale, urmând ulterior să alegem tipul de masaj terapeutic potrivit pentru tine. Pentru că știm cât de sensibilă poate fi pielea, în special cea a feței, folosim doar tehnici de masaj terapeutic pur manuale.

 

Uleiul de cătină pe care îl folosim frecvent în masajul terapeutic este un produs natural cu un conținut foarte mare în carotenoide ale cărui acțiuni antiinflamatorii, antibacteriene și calmante îl recomandă în tratarea unui număr mare de afecțiuni ale pielii. Aplicat cu regularitate la nivelul tenului și pielii corpului, uleiul de cătină menține funcțiile celulelor cutanate, stimulează regenerarea și asigură menținerea echilibrului hidro-lipidic al pielii. De asemenea, uleiul de cătină conține substanțe active care stimulează refacerea colagenului și previne depigmentările provocate de îmbătrânire inhibând procesele de degradare a elasticității pielii. Prin masaj terapeutic cu extract uleios de cătină, pielea feței și decolteului capătă elasticitate, fermitate iar simptomele pielii îmbătrânite dispar.

 

De asemenea, printre ingredientele naturale pe care le folosim în salonul STROP Concept se numără mierea, apa naturală din flori, argila, extractele și pulberile din plante cultivate în culturi ecologice. 

Masaj terapeutic cu miere, miracol pentru piele direct din natură

 

De foarte mult timp sunt cunoscute proprietățile incredibile ale mierii de albine, acest produs al naturii fiind considerat, pe bună dreptate, un elixir pentru sănătate. Știm cu toții că mierea de albine conține un amestec de substanțe miraculoase pentru sănătate, de la minerale, vitamine, substanțe antioxidante și nutrienți activi, de aceea compoziția ei a fost asemănată cu cea a plasmei sanguine. Fiind considerată una dintre cele mai bune resurse naturale pentru sănătatea organismului, mierea poate fi folosită în diverse scopuri, de la tratarea afecțiunilor respiratorii, întărirea sistemului imunitar, purificarea sângelui, dar mai ales ca metodă sigură de îngrijire a pielii.  

 

Masajul cu miere de albine nu este ceva nou, fiind cunoscut de foarte multă vreme în special de cultura asiatică. Dar, acțiunea binefăcătoare a masajului cu miere a fost studiată de oamenii de știință care au observat că mierea este un puternic agent hidratant pentru piele, dar și un facilitator în eliminarea toxinelor de la suprafața epidermei. Mierea este un produs cu proprietăți antiseptice, cu rolul de eliminare a celulelor moarte și prafului, care se pot aduna pe suprafața ei, la finalul unei zile. Datorită proprietăților sale purificatoare, mierea este un produs ideal pentru gomaj, în urma căruia pielea devine catifelată, netedă, cu o strălucire aparte.

 

Pentru a putea beneficia de efectele uimitoare pe care le are masajul terapeutic asupra pielii tale, este indicat să-l introduceți în obiceiurile săptămânale de înfrumusețare. Îngrijirea pielii cu produse care nu conțin chimicale, ci doar ingrediente naturale, este crezul nostru, deoarece noi suntem de părere că ingredientele produselor pe care natura ni le oferă sunt blânde și în același timp foarte eficiente. Cei care au călcat pragul salonului nostru STROP Concept și au beneficiat de efectele acestei tehnici, au afirmat nu doar că pielea lor a devenit mai frumoasă, ci că s-au simțit mai relaxați, mai calmi și mai plini de viață.