Magazinul stropconcept.ro iti ofera posibilitatea sa cumperi produsele de care ai nevoie fie prin comanda telefonica, fie prin completarea formularului de comanda online.

Comanda online – alegeti produsul sau produsele pe care doriti sa le comandati, adaugati-le in cos si finalizati comanda. Odata ajunsi in cosul de cumparaturi, veti avea intreaga lista cu produse comandate, pretul, cantitatea (care poate fi modificata in cazul in care doriti) si posibilitatea sa adaugati adresa in care doriti sa se efectueze transportul. In cazul in care esti un utilizator nou sau nu ti-ai creat inca un cont in magazinul stropconcept.ro, ai posibilitatea sa il creezi in 2-3 minute.

Facturarea comenzii se poate face fi pe persoana fizica fie persoana juridica. Informatiile minime necesare pentru plasarea unei comenzi sunt adresa de email si numarul de telefon, restul informatilor putand fi completate telefonic impreuna cu cei de la departamentul de Relatii Clienti. Informatiile suplimentare necesare finalizarii comenzii este Nume, Prenume, Adresa, Judet, Oras, unde doriti sa se efectueze livrarea

Inainte de a plasa comanda, trebuie sa cititi cu atentia lista de termeni si conditii, sa bifati ca sunteti de acord si le acceptati, iar comanda dumneavoastra va fi trimisa.

Pentru comenzile online, magazinul nostru este deschis Non-Stop, asadar va asteptam sa ne vizitati la orice ora din zi sau din noapte. Comenzile dumneavoastra ajung la noi indiferent de ora la care au fost trimise.

Comanda telefonica – Toti cei care vor sa apeleze la comenzile telefonice, au la dispozitie numarul de telefon 0720022530 si pot efectua astfel de comanzi de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 18:00.